8 maj, 2013

Jengla Omsorg AB

Logo JenglaAssistansMed utgångspunkt i de Mänskliga Rättigheterna och allas rätt till ett självständigt liv skall assistans vara på individens villkor i livets alla skeende barn som vuxen.

Assistans kräver hög professionalitet. Oavsett vem kunden är har vi därför både grundläggande och fortlöpande utbildning och handledning för personliga assistenter.

Jengla Omsorgs spetskompetens är autismspektrumtillstånd samt barn och assistans. När vår kund har annan funktionsnedsättning har vi externa utbildare gällande den aktuella diagnosen.

Självklart är vi godkända av Socialstyrelsen och att vi hjälper Er med allt inom ansökan, omprövning och överklagan.Bild3

 

logo-ifaFör att ytterligare kvalitetssäkra verksamheten för Er som kunder följer Jengla Omsorg AB IFA’s villkor för IFA godkännande.

 

Jengla Omsorg har även utbildning, föreläsningar och handledning för LSS, skolor, vård och omsorg samt för anhöriga. Både uppdragsutbildningar och öppna föreläsningar, läs mer under utbildning.

 

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor.
Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng