15 december, 2015

Assistans och värdegrund

Vår syn på assistans och värdegrund

assistans och värdegrundMed utgångspunkt i de Mänskliga Rättigheterna och allas rätt till ett självständigt liv skall assistans vara på individens villkor i livets alla skeenden, barn som vuxen. Oavsett funktionsnedsättning, barn eller vuxen är det dina önskemål och behov som styr utformningen av assistansen. Ditt självbestämmande är inte bara din lagliga rättighet utan även en förutsättning att du skall känna dig trygg och nöjd med oss som anordnare. Assistans kräver hög professionalitet. Oavsett assistanssituation har vi därför både grundläggande och fortlöpande utbildning och handledning för de personliga assistenterna.

Lång erfarenhet av personlig assistans

Vi på Jengla har lång personlig erfarenhet av personlig assistans och erfarenhet av många olika funktionsnedsättningar. Hos oss finner du en spetskompetens inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Självklart är vi godkända av Socialstyrelsen och att vi hjälper Er med allt inom ansökan, uppföljning, omprövning och överklagan. För att ytterligare kvalitetssäkra verksamheten för Er som kunder följer Jengla Omsorg AB IFA’s villkor är IFA godkända.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor.
Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng