19 december, 2015

Göteborg

Jengla Omsorg, ett Assistansbolag i Göteborg & Stenungsund

Assistansbolag i Göteborg & Assistansbolag i StenungsundJengla Omsorg AB / Jengla Assistans är ett assistansbolag som har kunder på många olika platser i Sverige. Vårt västra regionkontor, som är basen för Göteborg och hela Västkusten ligger i Stenungsund. Jengla Omsorg och Jengla Assistans har etablerade regionkontor i Göteborg (Stenungsund), Stockholm och Malmö (HK) .

Vi är specialiserade på assistansuppdrag som omfattar neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och där det krävs spetskompetens, intensiv handledning och kontinuerlig utbildning av samtliga personliga assistenter. Jengla Omsorg är medlemmar i Vårdföretagarna och tillämpar kollektivavtal för alla personliga assistenter som arbetar i vårt assistansbolag i Göteborg.

Munkerödsvägen 4
444 32 Stenungsund
0768-675 000

Här fyller du i ditt telefonnummer

Jengla Omsorg / Jengla Assistans är ett assistansbolag i Göteborg som arbetar över hela västra Sverige och Västkusten. Jengla assistans har brukare/kunder i Kungälv, Ale, Stenungsund,Lilla Edet samt Tjörn och Orust.

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av kakor.
Mer information

Dina kakinställningar för denna webbplats är satt till "tillåt kakor" för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för kakor eller om du klickar "Acceptera" nedan så samtycker du till detta.

Stäng