Cecilia Forsblom

Cecilia Forsblom, en rockande pedagog…

Cecilia Forsblom heter jag men alla som jag känner kallar mig för “Cilla”. Jag arbetar som uppdragschef i region öst, vilket innebär kunder och resor i en radie om cirka 10-15 mil från Stockholm. Jag är utbildad inom HR med en pedagogisk bakgrund och har jobbat inom cecilia cilla forsblomLSS sedan 2008. Jag trivs oerhört bra med personlig assistans och tror en stor del till att jag gör det är för att jag alltid försöker vända svårigheter jag möter i mitt yrke till lärdom och utveckling.

Det jag tycker allra mest om, med mitt jobb, idag är att jag får ta del av olika människors vardag. Jag får hjälpa, stötta, skapa trygghet och framför allt ta fram fantastiska assistenter. Jag har barn, hästar och en härlig familj som står bakom mig i både medgång och motgång. Hästarna försöker jag även få in lite i verksamheten, med personlig assistans, i form av ”terapi-ridning”.

Ryttaren Cilla
Terapiridning är ett bra sätt att komma ännu närmare kunden, om ett sådant uttalat intresse finns. Jag är en glad och positiv människa som gillar att dricka kaffe och grotta ner mig i diverse dilemman. Jag är, tyvärr, väldigt dålig på att laga riktigt god mat men däremot är jag fenomenalt bra på att rocka rockring, spela piano och att kommunicera med djur.

Tillbaka till föregående sida