Personlig assistans – på dina villkor

Göteborg

Jengla Omsorg, ett Assistansbolag i Göteborg & Stenungsund

Assistansbolag i Göteborg & Assistansbolag i Stenungsund Assistansföretag Göteborg Assistansföretag StenungsundJengla Omsorg AB / Jengla Assistans är ett assistansbolag som har kunder på många olika platser i Sverige. Vårt västra regionkontor, som är basen för Göteborg och hela Västkusten ligger i Stenungsund. Jengla Omsorg och Jengla Assistans har etablerade regionkontor i Göteborg (Stenungsund), Stockholm och Malmö (HK).

Vi är specialiserade på assistansuppdrag som omfattar neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och där det krävs spetskompetens, intensiv handledning och kontinuerlig utbildning av samtliga personliga assistenter. Jengla Omsorg är medlemmar i Vårdföretagarna och tillämpar kollektivavtal för alla personliga assistenter som arbetar i vårt assistansbolag i Göteborg.

Munkerödsvägen 4
444 32 Stenungsund
0768-675 000

Här fyller du i ditt telefonnummer
=

Jengla Omsorg / Jengla Assistans är ett assistansbolag i Göteborg som arbetar och har assistansuppdrag över hela västra Sverige och Västkusten. Jengla assistans har brukare/kunder i Göteborg, Kungsbacka,Kungälv, Ale, Stenungsund, Lilla Edet samt Tjörn och Orust. Diagnoser som vi är mycket väl förtrogna med är TSC (Tuberös Skleros Complex), Dravets Syndrom, ALS, EDS (Ehlers-Danlos syndrom) med flera. Flera i vårt assistansföretag, i ledande befattning, har egna barn med någon av ovanstående diagnoser.