Byta assistansbolag

Funderar ni på att byta assistansbolag / assistansanordnare?

Byta assistansbolag / Byta assistansanordnareFörsta gången som man tar kontakt med ett assistansbolag kanske man inte riktigt känner till vilka frågor/egenskaper hos assistansanordnaren som är viktiga att beröra. Man är, oftast, fullt sysselsatt med att få assistansen att komma i gång och har ju, självklart inte så mycket att jämföra med.
Flera av oss på Jengla har egen erfarenhet av funktionshinder och har själva gjort mindre bra val av assistansbolag. Vi vet exakt hur svårt det kan vara, allt låter ju så väldigt positivt och enkelt… Riktigt så är det ju inte utan det är ju en hel del saker som skall fungera för att ett assistansuppdrag skall fungera.

Här är några saker som vi tycker att vi är “duktiga” på;

  • Vi är bra på att rekrytera, för uppdraget, lämpliga assistenter
  • Vi har snabba kontaktvägar och minimal byråkrati
  • Vi har handledning varje månad
  • Vi är transparenta med redovisning av er ekonomi
  • Vi är kunniga inom barn, autism och epilepsi
  • Vi är kunniga inom problemskapande beteende

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslös möte genom att fylla i formuläret nedan

Jengla Omsorg är ett privat assistansbolag med huvudkontor i Malmö och regionkontor i Stockholm, Göteborg, Borås och Säffle. Vi har, självklart, tillstånd från IVO att bedriva personlig assistans och vi är självklart medlemmar i Vårdföretagarna. Tveka inte att kontakta oss om ni funderar på att byta assistansbolag. Vi skall göra allt som står i vår makt för att den personliga assistansen, hos er, skall fungera på bästa sätt.

Kolla gärna in vår Utbildningskatalog så ser du att vi tar seriöst på vårt uppdrag…