Sjuhärad / Borås

Jengla Omsorg, ett Assistansbolag i Borås / Alingsås & Sjuhärad

Assistansbolag i Borås Assistansföretag Borås Assistansanordnare BoråsLetar du efter ett pålitligt assistansbolag i Borås / Sjuhärad? Jengla Omsorg AB / Jengla Assistans är ett assistansbolag som har kunder på många olika platser i Sverige. I Borås finns vårt kontor som ansvarar för Sjuhärad och Alingsås. Jengla Omsorg och Jengla Assistans har etablerade regionkontor i även Göteborg (Stenungsund), Stockholm och Malmö (HK) och i Säffle.

Vi är specialiserade på assistansuppdrag som omfattar neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och där det krävs spetskompetens, intensiv handledning och kontinuerlig utbildning av samtliga personliga assistenter. Jengla är medlemmar i Vårdföretagarna och tillämpar kollektivavtal för alla personliga assistenter som arbetar i vårt assistansbolag i Borås / Sjuhärad. Vi satsar massor av resurser på utbildning och löpande handledning av alla personliga assistenterna i våra arbetslag. Vi vill att assistenterna skall trivas på sina jobb och stanna kvar länge i yrket och hos sin brukare.

Vårt kontor hittar du på;
Katrinebergsgatan 23,
504 39 Borås

Här fyller du i ditt telefonnummer
=

Jengla Omsorg / Jengla Assistans är ett assistansbolag i Borås och Sjuhäradsbygden som arbetar och har assistansuppdrag över hela Västra Götaland. Jengla Assistans har brukare/kunder i Borås, Alingsås, Jönköping, Grimsås, Gislaved m.fl. Diagnoser som vi är mycket väl förtrogna med är TSC (Tuberös Skleros Complex), Dravets Syndrom, ALS, EDS (Ehlers-Danlos syndrom) med flera. Flera i vårt assistansföretag, i ledande befattning, har egna barn med någon av ovanstående diagnoser.

assistansbolag borås assistansanordnare sjuhärad assistans alingsås personlig assistans
Bilden illustrerar en fungerande aktivitet inom personlig assistans. Foto: Mikael Thieme