Värmland / Säffle

Jengla Omsorg, ett Assistansbolag i Värmland / Säffle

Assistansbolag i Säffle Assistansföretag Värmland Assistansanordnare Letar du efter ett pålitligt assistansbolag i Värmland? Jengla Omsorg AB / Jengla Assistans är ett assistansbolag som har kunder på många olika platser i Sverige. I Säffle finns vårt kontor som ansvarar för Värmland och Dalarna. Jengla Omsorg och Jengla Assistans har etablerade regionkontor i även Göteborg (Stenungsund), Stockholm och Malmö (HK) och i Borås.

Vi är specialiserade på assistansuppdrag som omfattar neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och där det krävs spetskompetens, intensiv handledning och kontinuerlig utbildning av samtliga personliga assistenter. Jengla är medlemmar i Vårdföretagarna och tillämpar kollektivavtal för alla personliga assistenter som arbetar i vårt assistansbolag i Värmland/ Dalarna. Vi satsar massor av resurser på utbildning och löpande handledning av alla personliga assistenterna i våra arbetslag. Vi vill att assistenterna skall trivas på sina jobb och stanna kvar länge i yrket och hos sin brukare.

Kontakta gärna Annika Hallberg-Juhlin, som ansvarar för Värmland, när du har frågor om personlig assistans. Alternativt kan Ni fylla i formuläret nedan, så kontaktar Annika eller någon annan av våra uppdragschefer er så fort de för möjlighet.

Här fyller du i ditt telefonnummer
=

Jengla Omsorg / Jengla Assistans är ett assistansbolag i Säffle och Värmland som arbetar och har assistansuppdrag över hela Västra Götaland. Jengla Assistans har brukare/kunder i Säffle, Karlstad, Kil, Åmål m.fl. Diagnoser som vi är mycket väl förtrogna med är TSC (Tuberös Skleros Complex), Dravets Syndrom, ALS, EDS (Ehlers-Danlos syndrom) med flera. Flera i vårt assistansföretag, i ledande befattning, har egna barn med någon av ovanstående diagnoser.

assistansbolag värmland assistansanordnare karlstad assistans säffle personlig assistans
Bilden illustrerar en fungerande aktivitet inom personlig assistans. Foto: Mikael Thieme