Mikaela Severinsson

Mikaela Severinsson, med en “räv” bakom örat…

Mikaela bor i villa på natursköna Tjörn, med man och tre barn. Tjörn är en ö, som ligger strax utanför Stenungsund, därför säger man PÅ Tjörn.
Mikaela började sitt arbetsliv inom serviceyrket, först inom hotell & restaurangbranschen. Efter några år ville Mikaela vidare i livet och började då att studera på universitet. Utbildningen som hon satsade på handlade om marknadsföring & kommunikation vilket sedermera ledde till ett nytt arbete inom resebranschen.

År 2004 bytte Mikaela inriktning helt i sitt arbetsliv och började att jobba inom vård & omsorg. Först arbetade Mikaela som personlig assistent, men snart fick hon förtroendet att arbeta som arbetsledare. Som arbetsledare var Mikaela uppskattad för att alltid finnas till hands och en arbetsledare som alltid ställer upp för sina arbetskollegor.

Senaste tjänsten som Mikaela innehade var på Humana Assistans AB.  På Humana var hon först  bemanningsansvarig men senare Kund- och Assistentansvarig för 30 olika kunder/uppdrag och med ansvar över cirka 180 personliga assistenter. Mikaela har mycket stor erfarenhet av diagnoser som MS, ALS, olika muskelsjukdomar samt Downs Syndrom.

Privat gillar Mikaela att träna men uppskattar även mys med familjen i TV-soffan.

Tillbaka till föregående sida