Mindfulness

På våra workshops i mindfulness lär du dig mer om stresshantering och hur vi genom att arbeta med oss själva också arbetar på att bemöta de vi arbetar med, med respekt och acceptans. Medvetenheten ökar om stress och risk för psykisk ohälsa hos personer med funktionsnedsättningar. Vi måste då också vara medvetna om vår egen stress och hur vi hanterar den. För att kunna arbeta med andra människor behöver vi arbeta med oss själva och vår förmåga att vara närvarande i nuet. 

Vi talar om och har övningar utifrån de olika attityderna inom mindfulness. Varje tillfälle innehåller kroppsscanning, olika meditationer och mindful eating under tystnad. Det är olika teman för varje tillfälle, detta kopplas till både privatliv och arbetet inom LSS. Du kan komma en eller flera gånger.

Vem kan deltaga?

Personliga assistenter, anhöriga, assistansberättigade, arbetsledare, kundansvariga och UC.

Gratis för dig som är anställd eller kund hos Jengla Omsorg! Fika ingår.

Du kan gå ett eller flera tillfällen. Begränsat antal platser så först till kvarn gäller! Bindande anmälan!

Just nu är det inga inplanerade tillfällen på grund av rådande omständigheter. Om du och ditt arbetslag är intresserade så hör av dig till mig eller din uppdragschef så kan vi ordna ett tillfälle som då blir en mindre grupp.