Annika
Hallberg-Juhlin

Annika Hallberg-Juhlin, med brokig bakgrund…

Annika har en väldigt brokig bakgrund med en vårdutbildning i botten. Hon har också jobbat som säljare, inredningsskribent och under en period i sitt liv jobbade hon som barnsköterska på dagarna och limousinchaufför på nätterna. Så att hålla många bollar i luften är hennes specialitet.

Annika är sedan flera år ordförande i Svenska föreningen för Tuberös Skleros Complex, TSC Sverige. Just den biten av sitt liv har hon sin egen dotter Tindra att tacka för, då hon har just denna diagnos. Den innebär i hennes fall autism, utvecklingsstörning, epilepsi och en hyperaktivitet som verkligen kan vara en utmaning för alla, henne själv, hennes assistenter och för resten av familjen.

Assistans i hemmet varje dag
Annika och hennes familj lever med assistans i hemmet varje dag och för henne handlar det om ett samarbete, ett projekt som kan bli så fantastisk bra när alla bitarna faller på plats. Då vi jobbar med assistansen som ett projekt, när alla bidrar till utvecklingen och när vi formar assistansen så att både huvudpersonen, personalen och föräldrarna känner sig nöjda – då skapar vi magi.

Uppdragschefen Annika

På Jengla är Annika Uppdragschef i Väst och har varit med och byggt upp verksamheten i den regionen. Hon har sitt säte på Jenglas kontor i Stenungsund och har kunder i Bohuslän, Värmland, Västra Götaland och Halland. Annika håller också i en del föreläsningar, bl.a. just den om assistans och föräldraskap. Annika älskar ordning och reda och att få saker gjorda. Hon lever alltid efter devisen; Varför skjuta upp till morgondagen, det som kan göras idag?

Hundföraren Annika

Annika är också hundförare till Bullen, som jobbar som Besöks- och Terapihund på Jengla Väst. Han besöker några av våra assistansanvändare på mer eller mindre regelbunden basis. Bullen kommer med glädje, värme och vara en inspirationskälla till interaktion.

Golfaren Annika

När Annika inte jobbar gillar hon att spela golf, gärna i kombination med en tripp med husbilen. När man lever som funkis-förälder är tillfällena till egen tid begränsade och antagligen är det just därför som man uppskattar de stunder man får så enormt mycket. Hoppas vi ses i ett eller annat Jengla sammanhang snart.

Ring Annika på 0768-67 50 00 eller skicka ett mail