Fredrika Klemmt

Fredrika Klemmt – Vill få saker gjorda…

Min bakgrund

2004 startade jag mitt första assistentarbete där jag jobbade i 8 år jag trivdes otroligt bra. Detta fick mig att känna att jag hade fredrika klemmthamnat helt rätt så jag gick vidare inom vård och omsorg och pluggade till USKA. Att arbeta tillsammans och för människor är mitt kall, älskar mitt arbete och alla härliga människor jag träffar dagligen. I mitt bagage har jag jobbat som personlig assistent och arbetsledare i många år och det är bra att ha med sig i arbetet som uppdragschef.

Jag jobbade 6 år inom hemtjänsten i Stenungsunds kommun och sen som uppdragschef inom personlig assistans i Göteborg. Jag har varit egen företagare och drivit en caféverksamhet mellan 1997-2003. Jag har även en utbildning som reseledare/ guide med mig från min ungdom.


Om mig

Jag heter Fredrika men kallas för Fia! Jag kommer från Norrland, är född i Piteå men uppvuxen i Kiruna. När jag var 13 år flyttade vi till Vänersborg, där jag senare i livet startade mitt café. Min man heter Olle och har funnits vid min sida i snart 20 år, vi har en hund av rasen pinscher som heter Klinga och 4 katter. Vi bor i Ucklum vid, strax norr om Stenungsund i Lysevattnet, där man finner återhämtning och ett lugn. Jag har 3 utflugna vuxna barn i 30-årsåldern och dessutom 2 barnbarn, vilket är ”livets efterrätt”


Att umgås med familjen och vännerna är att sätta guldkant på tillvaron. Att vara hemma och pyssla och fixa tycker jag om men reser lika gärna till mitt andra hem Thailand och vårt älskade Koh Lanta. Jag g
illar baka bröd och laga mat och då blir det gärna husmanskost. Jag älskar färska räkor och smarriga ostkrokar.

 

Favoritcitat 

Arbetsdag = glädjedag

Ring Fredrika på 0773-44 98 45 eller skicka ett mail