Jonas Wanker

Personalvetare från Lund…

Jonas är personalvetaren från Lund som har sett hur LSS vuxit fram och vilka förbättringar detta har inneburit för de assistansberättigade. Arbetslivet har till största delen kretsat kring olika insatser enligt LSS. Inledningsvis som personlig assistent på folkhögskola samt ledsagare inom kommunen och senare i mer administrativa roller med kund- och personalansvar.

Genom åren har det gjorts ett par avstickare från branschen för studier i Malmö och nu senast i Lund men Jonas har hittat tillbaka till branschen där han får möjlighet att göra skillnad på riktigt.

Goda relationer är grunden för en bra assistans
I sin roll som uppdragschef hos Jengla arbetar Jonas för den assistansberättigades rätt till ett liv där självständighet och delaktighet är en självklarhet. Goda relationer mellan den assistansberättigade och dennes personliga assistenter är grunden för en god assistans. Jonas har stort fokus på kommunikation och samarbete för att uppnå stabilitet och kontinuitet i arbetsgrupperna. Utöver sin roll som uppdragschef håller Jonas även HLR-utbildningar för Jenglas arbetsgrupper.

Gillar vandring i naturen
Naturmänniskan Jonas går gärna, vid ”rätt” väder, på vandring i naturen med boxern Belle och uppskattar att se naturen vakna till liv under sensommarens tidiga morgnar.

Ring Jonas på 0721-83 97 87 eller skicka ett mail