Personlig assistans – på dina villkor

Olof Petersson

Olof Petersson, jägaren som hittade rätt…

Olof Petersson arbetar som uppdragschef i region syd, på huvudkontoret i Malmö. Han började sitt arbetsliv inom LSS som timvikarie för cirka 15 år sedan som boendestödjare och aktivitetshandledare. Olof trivdes med det och insåg ganska snabbt att det var något han ville satsa på. Han har sedan dess arbetat inom ett flertal olika verksamheter inom LSS. Bland annat i ett flertal olika roller såsom handledare projektansvarig, och chef. Olof har en blandad utbildning och har läst fristående kurser inom arbetsrätt, ledarskap och neuropsykiatri.

Har hamnat helt rätt

Olof började arbeta med personlig assistans för 7 år sedan och insåg snabbt att han hamnat rätt, då det är kunden i fokus och LSS på riktigt. Arbetet med personlig assistans ger honom möjlighet att göra skillnad i människors liv och en stor möjlighet att påverka i rätt riktning. Att vara närvarande som ledare är otroligt viktigt för Olof och han tar sig alltid tid till att lyssna när medarbetare, uppdragsgivare eller anhöriga vill samtala. Olof trivs med att samarbeta och gemensamt hitta lösningar, han beskriver sig som en öppen person som gärna tar till sig av andras synsätt. Han har ett modernt tänkande och synsätt med uppdragsgivaren i fokus. Att arbeta individanpassat för uppdragsgivaren ser Olof som en självklarhet.

Gillar skog och natur

På fritiden är Olof mycket ute i skog och natur och har ett väldigt stort intresse för jakt och matlagning. Detta kombinerar han gärna med att resa och upptäcka nya platser och nya “smultronställen”.

Ring Olof på 0731-44 98 90 eller skicka ett mail