Arbetsledare och personlig assistent i Lund

Arbetsledare och personlig assistent i Lund

Sammanfattning

Kommun: Lund | Yrkesroll: Personlig assistent
20 mars 2017
Tillsvidare , Deltid (80% – 100%) | Fast månads- vecko- eller timlön
| 20830777

Om dig

Du som söker: * är strukturerad * mycket stabil och trygg i dig själv * har humor och gärna ett intellektuellt sinne. * är prestigelös * förmåga och stor vilja att försöka förstå någon annans perspektiv Vi ser gärna att du har arbetat som personlig assistent eller med något annat inom LSS tidigare men det är inget krav då den personliga lämpligheten är viktigast. Meriterande är erfarenhet och kunskap av autismspektrumtillstånd såsom Asperger syndrom. Också meriterande om du har erfarenheter av motiverande samtal (MI) och tydliggörande pedagogik. Det viktiga dock är att du är ambitiös i din vilja att lära dig mer, både om en annan persons perspektiv, styrkor och stödbehov samt om Asperger syndrom och om hur man arbetar med hjälp av motiverande insatser samt att du är nyfiken och ödmjuk. Om du har erfarenheter som arbetsledare är det självklart meriterande.

Din profil

Utbildning

 Socialt arbete och omsorg

 Gymnasial utbildning

Kompetenser

Arbetsledarerfarenhet

Autism, omsorgserfarenhet

Aspergers Syndrom, omsorgserfarenhet

Motiverande samtal

Språk

 Svenska

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

 Personlig assistent:1-2 års erfarenhet

 Vårdare / Arbetshandledare / Boendestödjare:1-2 års erfarenhet

 Habiliteringsassistent:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Arbetsledare och personlig assistent sökes till 40 -årig man boendes i Lund. Arbetstider är både dagtid och vaken natt. Du är arbetsledare till arbetslag med fyra andra personliga assistenter. Som arbetsledare sköter du mycket av administrationen kring schemaläggning men är också en viktig del i planering av aktiviteter tillsammans med assistansanvändare. Förutom dina arbetsledande uppgifter arbetar du också som personlig assistent. Du assisterar i hemmet och på aktiviteter utanför hemmet som träning och restaurangbesök. Körkort är ett krav då du kör i tjänsten.

Övrigt

Lön

Ni som personal erbjuds frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag. Mer information om Jengla Omsorg AB finns på www.jengla.se

Arbetsplats

Lund

Vi på Jengla Omsorg ser våra personliga assistenter som vår främsta resurs. Det är våra assistenters kompetens som möjliggör assistans av hög kvalitet och därför är det för oss en självklarhet med regelbunden handledning samt grundutbildningar inom assistans och förekommande diagnoser. Du träffar arbetsgruppen och uppdragschef cirka en gång varannan vecka för handledning och APT. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Linda Grann,VD linda@jengla.se 070-25 20 595

Företagets adress

Hjulhamnsgatan 3B Malmö

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Hjulhamnsgatan 3
21134 Malmö

Telefonnummer

040-12 12 11

Sök jobbet senast 20 mars 2017

Vi rekryterar fortlöpande så dröj inte med din ansökan då tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. lund@jengla.seAnge referens Lund i ämnesraden.