Personlig assistent i Stockholm

Personlig assistent i Stockholm

Sammanfattning

Kommun: Stockholm | Yrkesroll: Personlig assistent
20 mars 2017 | Tillsvidare , Deltid (60% – 80%)
Fast månads- vecko- eller timlön | | 20830778

Om dig

Jag söker dig kvinna som är varm och mänsklig och som vill arbeta hos mig en funktionshindrad kvinna i innerstaden. Jag behöver hjälp med det mesta i min vardag vilket betyder att du agerar mina armar och ben där jag befinner mig. Jag gillar människor som är högkänsliga, raka och tydliga samt autentiska. Kanske faller du dessutom utanför den s.k normen på något sätt. Du får gärna vara lite livserfaren och ha insikter runt eller förståelse för livets svårare sidor. Men du har ändå en i grunden ljus och positiv livssyn, har gärna lätt till skratt och tar inte med dig dina egna problem hem till mig. I övrigt röker du inte, du har ingen allergi mot djur (tvärtom så gillar du djur och har gärna erfarenhet av hundar). Du tycker att det är kul att laga vegetarisk/vegansk mat och kanske är du också intresserad av alternativ hälsa, rawfood etc. Det är också viktigt att du förstår att jobbet handlar om mig och mina behov vilket till exempel betyder att du är vuxen nog att hålla dina eventuella åsikter för dig själv. Du passar tider, har lätt för att kommunicera vem du är i en jobbrelation och skapar därmed en trygg bas mellan oss. Det är också en nödvändighet att du tycker om barn! Jag har hög integritet och därmed behöver du vara bra på att höra och läsa av mina gränser. Du är alltså proffs på att förhålla dig till att du är i någon annans hem. Du vet när du ska stiga fram och du vet när du ska hålla låg profil. Om du känner dig osäker i det så är du villig att lära, lyssna och förstå. Maila gärna ditt CV och berätta lite om dig själv så hör jag eventuellt av mig. Hör du inget är du tyvärr inte den jag söker. Arbetstiderna kommer vi delvis överens om. Men om du föredrar att arbeta längre pass i veckorna (ej helg) är det av godo. Välkommen med din ansökan. Eftersom det finns ett barn under 18 år i hushållet krävs utdrag ur belastningsregistret vid en anställning.

Din profil

Utbildning

 Socialt arbete och omsorg

 Gymnasial utbildning

Språk

 Svenska

 Engelska

Arbetslivserfarenhet

 Personlig assistent:1-2 års erfarenhet

 Hemtjänstassistent:Mindre än 1 års erfarenhet

 Undersköterska, hemtjänst och äldreboende:Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att assistera mig med det mesta i vardagen. Exempel på arbetsuppgifter är matlagning och sedvanliga göromål i ett hushåll som exempelvis städning. Arbetsplatsen är först och främst mitt hem men det kan också innebära att du assisterar mig vid exempelvis vårdbesök.

Övrigt

Arbetsplats

Stockholm

Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalitet, delaktighet och insyn. Assistans kräver hög personlig professionalitet. Oavsett vem kunden är har vi därför både grundläggande samt fortlöpande utbildning och handledning till våra personliga assistenter. Ni som personal erbjuds frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag. Mer information om Jengla Omsorg AB finns hittar du här.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Linda Grann,VD linda@jengla.se 070-25 20 595

Företagets adress

City Office WTC, Klarabergsviadukten 70 Stockholm

Postadress

JENGLA OMSORG AB
City Office WTC, Klarabergsviadukten 70
10724 Stockholm

Telefonnummer

040-12 12 11

Sök jobbet senast 20 mars 2017

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. stockholm@jengla.seAnge referens Stockholm i ämnesraden.