Personlig assistent till 25-årig tjej i Lilla Edet

Personlig assistent till 25-årig tjej i Lilla Edet

Sammanfattning

Kommun: Lilla Edet | Yrkesroll: Personlig assistent
22 februari 2017 | Tillsvidare , Deltid (60% – 80%)
Fast månads- vecko- eller timlön | | 20768935

Om dig

Vi söker just nu personal med erfarenhet inom autismfältet. Kanske har du erfarenhet av personlig assistans eller så tror vi att du har jobbat på ett boende eller en daglig verksamhet med den här målgruppen. Ett krav är att du har förmåga att vara lågaffektiv i ditt bemötande. Övriga krav: Vi söker stabilitet i arbetslaget och kräver också att du är vid god hälsa samt ser denna anställning som varaktig under flera år. – Ickerökare – Utdrag ur belastningsregistret om det blir aktuellt med anställning – LSS Vi kommer att genomföra fortlöpande intervjuer. PERSONLIGA EGENSKAPER Det är viktigt att du inledningsvis kan vara flexibel och tillgänglig för arbetslaget tills rutiner har satt sig. Du har naturligtvis empatisk förmåga och framstår som en sansad person. I ditt arbete är du självständig och tar ansvar.

Din profil

Utbildning

 Gymnasial utbildning

Kompetenser

Autism, omsorgserfarenhet

Autismspektrumstörning, specialpedagogik

Språk

 Svenska

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

 Personlig assistent:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Jengla Omsorg AB söker nu personliga assistenter till en social och aktiv 25-årig tjej med flera funktionsnedsättningar. Hon bor hemma med sin familj och hon har assistans dygnet runt och till vissa delar, vissa dagar, med dubbelassistans. Arbetsuppgifter: – Vara uppmärksam på hennes mående och vara följsam. – Assistera henne med hennes vardagsbestyr. – Assistera henne på aktiviteter och följa med på daglig verksamhet. -Assistera henne med att tolka, förklara och förmedla omgivningen.

Övrigt

Lön

Utöver timlönen betalar vi även ob-tillägg enligt kollektivavtal med Vårdföretagarna. Semesterersättning på 12 % ligger utöver timlönen. Vi erbjuder också friskvårdsbidrag på 3000:- per år på heltidsbasis.

Anställningsvillkor

Arbetstiderna är dag- och kvällspass alla veckans dagar. Enstaka nätter kan förekomma. I framtiden kan natt komma att bli aktuellt i tjänsten. Vi arbetar efter ett rullande schema.

Arbetsplats

Lilla Edet

Om oss

Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalitet, delaktighet och insyn. Jengla Omsorg AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. När vår kund har annan funktionsnedsättning har vi ibland externa utbildare gällande den aktuella diagnosen. Assistans kräver hög personlig professionalitet. Oavsett vem kunden är har vi därför både grundläggande samt fortlöpande utbildning och handledning till våra personliga assistenter.

Kontaktinformation

Företagets adress

Munkerödsvägen 4A Stenungsund

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Hjulhamnsgatan 3
21134 Malmö

Telefonnummer

0768-675 000

Sök jobbet senast 22 februari 2017

Då intervjuer hålls fortlöpande kan tjänsterna komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Så är du en av de där sista små, trygga pusselbitarna runt den här tjejen så skall du inte vänta med att sända in din ansökan. Kanske är det JUST DIG vi väntar på!

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. annika@jengla.se Ange referens Lilla Edet i ämnesraden.