Assistent vikarier till en glad och charmig man i Saltsjö-Boo

Assistent vikarier till en glad och charmig man i Saltsjö-Boo

Sammanfattning

Kommun: Nacka | Yrkesroll: Personlig assistent
10 mars 2017 | Behovsanställning | Fast och rörlig lön
| 20802952

Om dig

Vi söker trygga och glada assistenter. Vi arbetar med ett låg affektivt bemötande och en av dina egenskaper är att du har ett inre lugn. Du skall vara stresstålig och ha tålamod att vänta in den tid som krävs för att vår uppdragsgivare skall kunna vara delaktig. Då det inte finns något talat språk är det meriterande om du tidigare har erfarenhet av TAKK och/eller erfarenhet av kognitiva funktionsnedsättningar. Du är en lagspelare och måste vara noggrann och kunna ta till dig och anpassa dig utifrån givna arbetsrutiner och beskrivningar. Då man hela tiden arbetar två och två krävs stor samarbetsförmåga och att du kan tala obehindrat med både vår uppdragsgivare som dina kollegor på svenska. Du gillar vara ute i naturen då vår uppdragsgivare älskar vara ute oavsett väder och vind.

Din profil

Utbildning

 Socialt arbete och omsorg

 Gymnasial utbildning

Arbetslivserfarenhet

 Personlig assistent:Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta som vikarie och inhoppare till vårt assistansteam som arbetar dygnet runt med dubbelbemanning. Ni finns hela tiden i hans närhet och stödjer och hjälper honom i sin dagliga livsföring. Han är delaktig i alla moment men behöver fysisk hjälp och stöttning med allt. Som assistent är du med och stöttar både fysiskt och verbalt vid hygien, på- och avklädnad, matlagning, kommunikation och alla andra livssituationer. Ni går och handlar och lagar mat varje dag. Du kommer arbeta med en tydliggörande pedagogisk metod och dagarna är indelade med strikta rutiner och ritualer.

Övrigt

Anställningsvillkor

Du kommer löpande erhålla en lista på lediga arbetspass beroende på ordinarie assistenters sjukfrånvaro eller ledigheter.

Arbetsplats

Nacka

Om oss

Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalité, delaktighet och insyn. Jengla Omsorg AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi vet att det inte finns några genvägar till hög kvalité inom assistans utan det krävs förutom ett stort engagemang regelbunden utbildning och handledning. Vi lägger därför ned stora resurser på just detta för att våra assistenter skall känna sig trygga i sin yrkesroll och utvecklas både professionellt som privat. Mer info om Jengla Omsorg hittar du här.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Rickard Grann,Uppdragschef rickard@jengla.se 070-424 99 00 040-12 12 11

Företagets adress

Klarabergsviadukten 70 Stockholm

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Klarabergsviadukten 70
11164 Stockholm

Telefonnummer

08-4100 1080

Sök jobbet senast 10 mars 2017

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. saltsjoboo@jengla.seAnge referens Vikarier Saltsjö-Boo i ämnesraden.