Hästkunniga assistenter sökes

Hästkunniga assistenter sökes

Sammanfattning

Kommun: Åmål | Yrkesroll: Personlig assistent
20 april 2017 | Behovsanställning
Fast månads- vecko- eller timlön | | 20929220

Om dig

Du är stresstålig, har ett inre lugn och är mentalt stark. Du tycker om att vara fysiskt aktiv och att vara ute i alla väder. Du behöver vara hästvan och måste kunna tänka dig att vara i stallet en stor del av din arbetstid. Du är empatisk, har en humanistisk människosyn och förmåga att läsa av en annan persons dagsform och behov. Till en början handlar det mycket om att vara tillgänglig för arbetslaget tills rutiner har satt sig. Därefter finns stora möjligheter för den person som har rätt kvalifikationer att verkligen få en framtid inom jobbet som personlig assistent till denna spännande lilla tjej. Vi vill att du ser detta jobb som en långsiktig satsning då vår huvudperson är känslig för nya ansikten är det viktigt att hon får behålla och fördjupa relationen med de assistenter hon har.

Din profil

Utbildning

 Gymnasial utbildning

Kompetenser

Autism, omsorgserfarenhet

Språk

 Svenska

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

 Personlig assistent:Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker timvikarierande personliga assistenter till en elvaårig tjej boende med sin familj i Tveta utanför Säffle, stora delar av sommaren tillbringas på familjens lantställe i Bengtsfors. Hennes intresse är att vara i stallet, vara ute i naturen, lyssna på musik och bada. Hon gillar att gå/springa i skogen och är mycket fysisk aktiv vilket kräver personer som gillar att röra sig. Vidare är arbetsuppgifterna att finnas i hennes närhet och hjälpa henne med de vardagliga bestyr som rör henne. Då det Inte finns något talat språk kommunicerar man med hjälp av pekkartor och enstaka tecken. I övrigt kan det vara andra aktiviteter under dagen. Att vara hästkunnig är ett krav men samt att man kan tänka sig att vara i stallet och trivas med det. Som assistent följer man även med på familjens semesterresor och om det förekommer sjukhusvistelser. Som nämnts ovan så bor familjen i Bengtsfors under sommarmånaderna och assistenterna följer även med dit där de erbjuds boende och de som hellre pendlar får milersättning. Förutom diagnoser inom NPF-området har flickan kraftig epilepsi som kräver omfattande medicinering och tillredning av specialkost. Assistenterna ansvarar för att ge medicin fyra gånger per dygn samt att ge brytmedicin vid behov. Hon har knapp och sondmatas. Blodprov skall tas regelbundet för att ha koll på ketoner och blodsocker samt att sätta in behandling vid felaktiga värden. Idag ingår ketogen kost som en del av medicineringen. Flickan har dubbelassistans stora delar av dygnet och du kommer ingå i ett assistansteam med totalt tio assistenter. Jobbet innebär ibland stora utmaningar och du måste vara stresstålig, ha ett inre lugn och vara mentalt stark. Samtidigt får du ett spännande och utvecklande arbete och du stöttas alltid av dina arbetskollegor.

Övrigt

Lön

Ni som personal erbjuds frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag.

Anställningsvillkor

För den rätta personen finns det stora möjligheter att kunna gå upp och jobba mer tid och efter sommaren kunna träda in på en egen schemarad.

Arbetsplats

Åmål

Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalitet, delaktighet och insyn. Jengla Omsorg AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. När vår kund har annan funktionsnedsättning har vi ibland externa utbildare gällande den aktuella diagnosen. Assistans kräver hög personlig professionalitet. Oavsett vem kunden är har vi därför både grundläggande samt fortlöpande utbildning och handledning till våra personliga assistenter. Ni som personal erbjuds frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag. Mer information om Jengla Omsorg AB hittar du här.

Kontaktinformation

Företagets adress

Munkerödsvägen 4A Stenungsund

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Hjulhamnsgatan 3
21134 Malmö

Telefonnummer

0768-675 000

Sök jobbet senast 20 april 2017

Är du den där sista viktiga pusselbiten i den här flickans liv? Då skall du skynda dig att skicka in din ansökan. Intervjuer hålls löpande och tjänsten som extra inhoppare kan komma att tillsättas innan tiden för ansökan löpt ut.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. annika@jengla.seAnge referens Åmål i ämnesraden.