Personlig assistent till 25-årig tjej i Lilla Edet

Personlig assistent till 25-årig tjej i Lilla Edet

Sammanfattning

Kommun: Lilla Edet | Yrkesroll: Personlig assistent
20 april 2017 |  Tillsvidare , Heltid
Fast månads- vecko- eller timlön
| 20929543

Om dig

Just nu söker vi dig som har erfarenhet av arbete med autism på ett eller annat sätt. Ett krav är att du har förmåga att vara lågaffektiv i ditt bemötande. Vi söker stabilitet i arbetslaget och kräver också att du är vid god hälsa samt ser denna anställning som varaktig under flera år. – Ickerökare – Utdrag ur belastningsregistret om det blir aktuellt med anställning – LSS Det är viktigt att du inledningsvis kan vara flexibel och tillgänglig för arbetslaget tills rutiner har satt sig. Du har naturligtvis empatisk förmåga och framstår som en sansad person. I ditt arbete är du självständig och tar ansvar.

Din profil

Utbildning

 Socialt arbete och omsorg

 Gymnasial utbildning

Kompetenser

Autismspektrumstörning, specialpedagogik

Autism, omsorgserfarenhet

Språk

 Svenska

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

 Personlig assistent:Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Jengla Omsorg AB söker nu en personlig assistent till en social och aktiv 25-årig tjej med flera funktionsnedsättningar. Hon bor hemma med sin familj och hon har assistans dygnet runt och till vissa delar, vissa dagar, med dubbelassistans. Arbetsuppgifter: – Vara uppmärksam på hennes mående och vara följsam. – Assistera henne med hennes vardagsbestyr. – Assistera henne på aktiviteter och följa med på daglig verksamhet. -Assistera henne med att tolka, förklara och förmedla omgivningen.

Övrigt

Lön

Utöver timlönen betalas också ob-tillägg enligt kollektivavtalet (Vårdföretagarna) samt friskvårdstillägg.

Anställningsvillkor

Arbetstiderna är dag- och kvällspass alla veckans dagar. Enstaka nätter kan förekomma. Vi arbetar efter ett rullande schema.

Arbetsplats

Lilla Edet

Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalitet, delaktighet och insyn. Jengla Omsorg AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. När vår kund har annan funktionsnedsättning har vi ibland externa utbildare gällande den aktuella diagnosen. Assistans kräver hög personlig professionalitet. Oavsett vem kunden är har vi därför både grundläggande samt fortlöpande utbildning och handledning till våra personliga assistenter. Ni som personal erbjuds frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag. Mer information om Jengla Omsorg AB hittar du här.

Kontaktinformation

Företagets adress

Munkerödsvägen 4A Stenungsund

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Hjulhamnsgatan 3
21134 Malmö

Telefonnummer

0768-675 000

Sök jobbet senast 20 april 2017

Är du den sista pusselbiten som fattas runt den här aktiva tjejen? Då skall du snabba dig att skicka in din ansökan till oss. Vi håller löpande intervjuer så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. annika@jengla.seAnge referens Lilla Edet i ämnesraden.