Världens roligaste jobb

Världens roligaste jobb

Sammanfattning

Kommun: Upplands Väsby | Yrkesroll: Personlig assistent
20 april 2017 | Tillsvidare , Deltid (60% – 80%)
Fast månads- vecko- eller timlön | | 20929159

Om dig

Nu söker vi dig med autismkompetens som vill ta plats i en lättsam och rolig familj. Du kommer att bli mottagen med öppen famn och bli en naturlig del i deras vardag. Du måste vara självgående och ansvarstagande samt ha nära till skratt för att passa för det här jobbet. Du måste vara rak och tydlig i din kommunikation och behålla lugnet vid stressiga situationer. Det är en självklarhet att du har ett lågeffektivt arbetssätt. Tjejen som är vår huvudperson vill bara ha kvinnliga sökande till det här jobbet. Du behöver också ha körkort och tillgång till egen bil för att ni skall kunna hitta på roliga, spännande saker tillsammans.

Din profil

Utbildning

 Socialt arbete och omsorg

 Gymnasial utbildning

Kompetenser

Autism, omsorgserfarenhet

Autismspektrumstörning, specialpedagogik

Språk

 Svenska

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

Personlig assistent:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Du ska assistera tjejen där hennes funktionsnedsättningar begränsar henne. Det kan vara allt från att ordna ett mellanmål till att bara finnas där som en vän och kompis. Du måste också kunna vara tydlig och rak i ditt sätt samt ha barnasinnet kvar. Den här tonårstjejen är en mjuk och kramgo tjej som gillar att mysa, dansa, rita, sjunga och titta på roliga klipp på Youtube. Som assistent måste du kunna ta eget ansvar i jobbet ihop med henne och vara hennes absoluta trygghet i båda glada och svåra stunder. Du följer också med på hennes planerade aktiviteter samt familjens resor. Jobbet innebär både dag, kvälls, helg och nattjänstgöring på rullande 4 veckors schema.

Övrigt

Lön

Utöver timlönen betalas också ob-tillägg enligt avtal (Vårdföretagarna) semestersättning samt friskvårdsbidrag.

Arbetsplats

Upplands Väsby

Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalitet, delaktighet och insyn. Jengla Omsorg AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. När vår kund har annan funktionsnedsättning har vi ibland externa utbildare gällande den aktuella diagnosen. Assistans kräver hög personlig professionalitet. Oavsett vem kunden är har vi därför både grundläggande samt fortlöpande utbildning och handledning till våra personliga assistenter. Mer information om Jengla Omsorg AB finns här.

Kontaktinformation

Företagets adress

Munkerödsvägen 4A Stenungsund

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Hjulhamnsgatan 3
21134 Malmö

Telefonnummer

0768-675 000

Sök jobbet senast 20 april 2017

Är du den pusselbiten som saknas i vårt grymma gäng? Då skall du skynda dig att sända in din ansökan till oss. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. annika@jengla.seAnge referens Upplands Väsby i ämnesraden.