Personlig assistent deltid Nyköping (Brandholmen)

Personlig assistent deltid Nyköping (Brandholmen)

Sammanfattning

Kommun: Malmö | Yrkesroll: Personlig assistent
6 mars 2017 | Tillsvidare , Deltid (20% – 40%)
Fast månads- vecko- eller timlön | | 20796662

Om dig

Du är empatisk och en sansad person som är mycket trygg och stabil. Du är följsam och kan lära dig att läsa av flickans dagsform och anpassa dig efter det Du har mycket eget driv och kan använda dig av humor för att motivera och engagera

Din profil

Utbildning

 Socialt arbete och omsorg

 Gymnasial utbildning

Kompetenser

Autism, omsorgserfarenhet

Språk

 Svenska

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

 Personlig assistent:1-2 års erfarenhet

 Elevassistent:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Stämmer nedanstående beskrivning in på dig? *Morgonpigg *Stabil och pålitlig *Positiv och påhittig *Erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning, gärna autism *Har en glad grundenergi men kan behålla lugnet när det krävs *Kvinna *Gärna bil och körkort, alternativt möjlighet att ta dig till arbetet på annat sätt *Söker en mindre tjänst att kombinera med annat men under en längre tid. I så fall har vi det perfekta deltidsjobbet för dig! Vi söker en personlig assistent vars uppgifter är att arbeta för att stötta denna snart 15-åriga tjej med morgonbestyren och följa henne till skolan. Utöver detta är det även en söndag varannan vecka som man arbetar och hänger med på någon helgaktivitet. Det krävs att man har förmåga att locka, lirka och engagera och för det krävs det mycket kreativitet, humor och påhittighet. KUNSKAP OCH ERFARENHET Har du tidigare erfarenhet av arbete med autism är detta en merit. Ett krav är att du har förmåga att vara lågaffektiv i ditt bemötande. Övriga krav: Vi söker stabilitet i arbetslaget och vi önskar att du ser denna anställning som varaktig under längre tid. Du behärskar god svenska i tal och skrift. – Utdrag ur belastningsregistret om det blir aktuellt med anställning – LSS Vi kommer att genomföra fortlöpande intervjuer

Övrigt

Lön

Ni som personal erbjuds frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag. Mer information om Jengla Omsorg AB hittar du här.

Anställningsvillkor

Arbetet är deltid och schemat ser ut såhär: Jämna veckor: Tisdag, onsdag och torsdag 06.00-8.30. Söndag dagpass Ojämna veckor: Måndag, tisdag och onsdag 06.00-8.30 Utöver detta en fredag morgon i månaden och eventuella inhopp vid andra assistenters frånvaro.

Arbetsplats

Malmö

Om oss

OM JENGLA OMSORG AB Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalitet, delaktighet och insyn. Jengla Omsorg AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. När vår kund har annan funktionsnedsättning har vi ibland externa utbildare gällande den aktuella diagnosen. Assistans kräver hög personlig professionalitet. Oavsett vem kunden är har vi därför både grundläggande samt fortlöpande utbildning och handledning till våra personliga assistenter. Ni som personal erbjuds frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag. Mer information om Jengla Omsorg AB hittar du här.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Therese Waldenborg,uppdragschef therese@jengla.se 073-397 7730