Personlig assistent deltid i Lund

Personlig assistent deltid i Lund

Sammanfattning

Kommun: Lund | Yrkesroll: Personlig assistent
12 februari 2017 | Tillsvidare , Deltid (80% – 100%)
Fast månads- vecko- eller timlön | | 20749642

Om dig

Du som söker: * är strukturerad * mycket stabil och trygg i dig själv * har humor och gärna ett intellektuellt sinne. * prestigelös * förmåga och stor vilja att försöka förstå någon annans perspektiv Vi ser gärna att du har arbetat som personlig assistent eller med något annat inom LSS tidigare men det är inget krav då den personliga lämpligheten är viktigast. Meriterande är erfarenhet och kunskap av autismspektrumtillstånd såsom Asperger syndrom. Också meriterande om du har erfarenheter av motiverande samtal (MI) och tydliggörande pedagogik. Det viktiga dock är att du är ambitiös i din vilja att lära dig mer, både om en annan persons perspektiv, styrkor och stödbehov samt om Asperger syndrom och om hur man arbetar med hjälp av motiverande insatser samt att du är nyfiken och ödmjuk.

Din profil

Utbildning

 Socialt arbete och omsorg

 Gymnasial utbildning

Språk

 Svenska

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

 Personlig assistent:1-2 års erfarenhet

 Vårdare / Arbetshandledare / Boendestödjare:1-2 års erfarenhet

 Habiliteringsassistent:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Personlig assistent sökes till 40 -årig man boendes i Lund. Arbetstider är eftermiddag, kväll och natt. Du assisterar i hemmet och på aktiviteter utanför hemmet som träning och restaurangbesök. Körkort är ett krav då du kör i tjänsten.

Övrigt

Lön

Ni som personal erbjuds frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag. Mer information om Jengla Omsorg AB hittar du här.

Arbetsplats

Lund

Om oss

Vi på Jengla Omsorg ser våra personliga assistenter som vår främsta resurs. Det är våra assistenters kompetens som möjliggör assistans av hög kvalitet och därför är det för oss en självklarhet med regelbunden handledning samt grundutbildningar inom assistans och förekommande diagnoser. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Linda Grann,VD linda@jengla.se 070-252 05 95

Företagets adress

Hjulhamnsgatan 3B Malmö

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Hjulhamnsgatan 3
21134 Malmö

Telefonnummer

040-12 12 11

Sök jobbet senast 12 februari 2017

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. lund@jengla.se Ange referens Lund i ämnesraden.