Personlig assistent i Sollentuna

Nu söker vi en personlig assistent i Sollentuna

Sammanfattning av jobbet som personlig assistent i Sollentuna;
Kommun: Sollentuna | Yrkesroll: Personlig assistent i Sollentuna Sök jobbet senast: 22 februari 2018 | Anställningsform: Tillsvidare , Deltid (60% – 80%) Lön: Fast månads- vecko- eller timlön | Antal platser: 1 | Annons-ID:20767324

personlig assistent i Sollentuna Stockholm
Om dig

Du är empatisk och en sansad person som är trygg och stabil. Du är följsam och kan läsa av pojkens mående. Du är initiativrik och prestigelös. I ditt arbete är du självständig och tar ansvar samtidigt som du har förmågan att vara humoristisk och lekfull. Att du kan arbeta lågaffektivt i ditt bemötande ser vi som en självklarhet.

Din profil

Utbildning
Meriterande
Socialt arbete och omsorg
Gymnasial utbildning

Meriterande kompetenser

Autism, omsorgserfarenhet
Autismspektrumstörning, specialpedagogik
Elever med funktionsnedsättning, vana vid

Språk

Svenska

Körkort

B

Meriterande arbetslivserfarenhet

Personlig assistent:1-2 års erfarenhet
Elevassistent:1-2 års erfarenhet
Vårdare / Arbetshandledare / Boendestödjare: 1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Jengla Omsorg AB söker nu personlig assistent i Sollentuna, till en 12-årig kille med bland annat autismspektrumtillstånd. Han bor hemma med sin familj och har assistans dygnet runt. Arbetsuppgifter: – Vara uppmärksam på hans mående och vara följsam. – Assistera i alla vardagsbestyr. – Assistera på aktiviteter -Assistera med att tolka, förklara och förmedla omgivningen.

KUNSKAP OCH ERFARENHET

Har du tidigare erfarenhet av arbete med autism är detta en merit. Ett krav är att du har förmåga att vara lågaffektiv i ditt bemötande. Övriga krav: Vi söker stabilitet i arbetslaget och kräver också att du är vid god hälsa. Du behärskar god svenska i tal och skrift. – Körkort: B – Ickerökare – Utdrag ur belastningsregistret om det blir aktuellt med anställning – LSS Vi kommer att genomföra fortlöpande intervjuer

Lön

Ni som personal erbjuds frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag. Mer information om Jengla Omsorg AB hittar du här.

Arbetsplats

Sollentuna

OM JENGLA OMSORG AB

Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalitet, delaktighet och insyn. Jengla Omsorg AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. När vår kund har annan funktionsnedsättning har vi ibland externa utbildare gällande den aktuella diagnosen. Assistans kräver hög personlig professionalitet. Oavsett vem kunden är har vi därför både grundläggande samt fortlöpande utbildning och handledning till våra personliga assistenter. Ni som personal erbjuds frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag. Mer information om Jengla Omsorg AB hittar du här.

Kontaktpersoner

Linda Grann, VD linda@jengla.se 0702-520 595

Företagets adress

City Office, WTC, Klarabergsviadukten 70 Stockholm

Postadress

JENGLA OMSORG AB
City Office WTC, Klarabergsviadukten 70
111 64 Stockholm
Telefonnummer
070-252 05 95

E-post

linda@jengla.se

Tjänsten är redan tillsatt! Se alla lediga jobb på Jengla Omsorg? Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post på sollentuna@jengla.se Ange referens ”Personlig assistent i Sollentuna” i ämnesraden.