Chefsassistent Jengla Omsorg

Tjänsten är redan tillsatt! Se alla lediga jobb på Jengla Omsorg?

Chefsassistent Jengla Omsorg

Sammanfattning

Kommun: Malmö | Yrkesroll: Backofficepersonal
8 februari 2017 | Tillsvidare , Heltid
Fast månads- vecko- eller timlön | | 20737899

Om dig

Vi söker en glad och prestigelös person som är intresserad och brinner för att hjälpa dina medmänniskor. Har du erfarenhet inom handikappfrågor och/eller LSS är det en merit. Du är stresstålig, tålmodig med ett inre lugn men som samtidigt kan hålla många bollar i luften. Du är social och älskar kontakten med andra människor och tror på allas lika värde och allas rätt till ett självständigt liv.

Din profil

Utbildning

 Eftergymnasial utbildning två år eller längre

Körkort

B

Dina arbetsuppgifter

Ett varierande arbete med många olika arbetsuppgifter såväl administrativa som praktiska. Du är med och skriver månatliga rapporter till myndigheter och till vår ekonomifunktion. Du hjälper till vid rapportering och tar fram underlag för vår ekonomiska redovsining till våra kunder. Du är med och planerar våra såväl interna och externa utbildningar och föreläsningar och beställer biljetter och hotell etc till deltagarna. Du kommer också ha praktisk kontakt med såväl våra kunder som anställda ”personliga assistenter” Du assisterar ansvarig för marknadsföring, ekonomi, juridik och HR. Vi lovar ett roligt och omväxlande jobb på vårt huvudkontor i Malmö där du kommer bli ”spindlen i nätet”.

Övrigt

Lön

Företaget har kollektivavtal och vi erbjuder friskvårdsbidrag till alla våra anställda.

Anställningsvillkor

Du kommer erbjudas en individuell utbildningsplan så att du lär och fördjupar dig inom såväl vår bransch som i dina arbetsuppgifter.

Arbetsplats

Malmö

Om oss

Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalité, delaktighet och insyn. Jengla Omsorg AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi vet att det inte finns några genvägar till hög kvalité inom assistans utan det krävs förutom ett stort engagemang regelbunden utbildning och handledning. Vi lägger därför ned stora resurser på just detta för att våra assistenter och vår personal skall känna sig trygga i sin yrkesroll och utvecklas både professionellt som privat. Mer info om Jengla Omsorg hittar du på www.jengla.se

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Rickard Grann,vVD rickard@jengla.se 070-424 99 00, 040-12 12 11

Företagets adress

Hjulhamnsgatan 3B Malmö

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Hjulhamnsgatan 3
21134 Malmö

Telefonnummer

040-12 12 11

Sök jobbet senast 8 februari 2017

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. rickard@jengla.se Ange referens Spindeln i nätet i ämnesraden.