Personliga Assistenter till kvinna i Karlskrona

Personliga Assistenter till kvinna i Karlskrona

Sammanfattning

Kommun: Karlskrona | Yrkesroll: Personlig assistent
31 mars 2017 | Tillsvidare , Heltid
Fast månads- vecko- eller timlön | | 20837650

Om dig

Kvalifikationer Vi på Jengla Omsorg ser våra assistenter som vår viktigaste resurs och garant att våra kunder får assistans av högsta kvalitet. Vår kund känner sig oftast tryggare med personer som har stor vårderfarenhet/undersköterskeutbildning eller liknande, men om du är rätt person är detta inget krav. Vi tror att erfarenhet av att använda glidbräda vid förflyttning är en förutsättning för att det ska fungera. Har du kunskaper i teckenspråk ser vi det som en stor tillgång då det är kundens främsta kommunikationssätt, om inte så är det ett krav att du är intresserad av att lära dig det då vi kommer utbilda assistenterna. Även kunskaper om autism är viktigt och meriterande men inte avgörande. Nummer ett är att personkemin stämmer. Vi ser dig som glad, ödmjuk, empatisk med förmåga att lyssna in kundens behov. Framför allt förstår du hur viktigt detta arbete är och något du brinner för. Du har förmågan att vara lugn och ha ett låg affektivt bemötande och förmågan till en empatisk och inlyssnande kommunikation. Ansvar, Engagemang och glädje är de nyckelord som vi vill ska genomsyra ditt sätt att arbeta och ditt sätt att se på yrket som personlig assistent. Du är trygg i dig själv och har inte bara ett starkt psyke utan också en god fysik då tyngre lyft förkommer. Vår kund trivs bäst med kvinnliga assistenter i sin egen ålder eller ännu hellre äldre.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu personliga assistenter till vår kund boende i egen lägenhet i Karlskrona. Vår kund är en kvinna i 40-års åldern med en hörselskada och autism. Hon har en konstnärlig ådra och ett intresse av att måla, bygga med pärlor och pyssla. Hon är också en hästtjej som tidigare ridit en hel del, ridningen är något som kan komma att upptas igen. Som personlig assistent kommer du att ingå i ett assistansteam med såsmåningom 8-10 andra assistenter och ni skall vara henne till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel förflyttning, handräckning, på/avklädning, matlagning och andra hushållssysslor, Du följer också med vid olika aktiviteter och utflykter. Anställningsomfattning och villkor Körkort: B körkort är önskvärt men inget krav. Känner du att ovanstående stämmer in på dig och du är intresserad av detta spännande och utvecklande arbete är du välkommen med din ansökan. Uppdraget är pågående så rekryteringen sker löpande och tillträde sker successivt i den takt och omfattning som kunden klarar av.

Övrigt

Lön

Företaget har kollektivavtal samt ett generöst friskvårdsbidrag. Som assistent på Jengla Omsorg får du tillgång till relevant utbildning och handledning på betald arbetstid.

Anställningsvillkor

Då det är flera tjänster finns stora möjligheter till flexibilitet kring tjänstgöringsgraden, mellan 25-100% Arbetspassen är förlagda dag, kväll och natt. Vår ambition är att det alltid finns ett rullande tre månaders schema.

Arbetsplats

Karlskrona

Jengla Omsorg är ett assistansbolag som brinner för att ge assistans av hög kvalitet. Detta tror vi att man uppnår bland annat genom kontinuerlig handledning och utbildning för våra assistenter. Vi har kollektivavtal och friskvårdbidrag. Här hittar du mer information om Jengla.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Therese Waldenborg, Uppdragschef therese@jengla.se 073-397 77 30

Företagets adress

Hjulhamnsgatan 3B Malmö

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Hjulhamnsgatan 3
21134 Malmö

Telefonnummer

040-12 12 11

Sök jobbet senast 31 mars 2017

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. karlskrona@jengla.seAnge referens assistent Karlskrona i ämnesraden.