Arbetsledare assistansteam Karlskrona

Arbetsledare assistansteam Karlskrona

Sammanfattning

Kommun: Karlskrona | Yrkesroll: Personlig assistent
31 mars 2017 | Tillsvidare , Heltid
Fast månads- vecko- eller timlön | | 20837653

Om dig

Då du kommer att arbeta både som arbetsledare och assistent så behöver du dels ha kunskap och erfarenheter som gör dig lämplig för assistansarbetet och dels en förmåga att kunna leda ett arbetslag och hålla i de administrativa trådarna. Du kommer att få stöd och utbildning från oss kring arbetsledareuppdraget. Det är viktigt att du har kunskap och tidigare erfarenhet av autism. Kan du teckenspråk är det en stor tillgång och meriterande då det är kundens främsta kommunikationssätt, om inte måste du vara villig att lära dig. Du bör ha gedigen erfarenhet av att använda glidbräda vid förflyttningar. Du behöver vara en glad och empatisk person, med ett mjukt förhållningssätt och förmågan att vara lågaffektiv i ditt arbete. Du behöver vara trygg i dig själv och ha en mental stabilitet.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en arbetsledare till ett assistansteam för vår kund boende i egen lägenhet i Karlskrona. Kunden är en kvinna i 40-års åldern med en hörselskada och autism. Hon har en konstnärlig ådra och ett intresse av att måla, bygga med pärlor och pyssla. Hon är också en hästtjej som tidigare ridit en hel del, ridningen är något som kan komma att upptas igen. Kunden har assistans dygnet runt och arbetspassen är förlagda dag, kväll och natt. Vår ambition är att det alltid finns ett rullande tre månaders schema. Totalt kommer ett fullt bemannat assistansteam bestå av 8-10 assistenter och det är till detta team vi nu söker en kvalificerad arbetsledare. Assistansteamet är dock under uppstart och kommer antagligen att växa fram långsamt. Assistenterna skall vara henne till hjälp där funktionsnedsättningen sätter gränser vilket omfattar till exempel förflyttning, handräckning, på/avklädning, matlagning och andra hushållssysslor, De följer också med vid olika aktiviteter och utflykter. KUNSKAP OCH ERFARENHET Vi förväntar oss att du har god kännedom om assistans och där tillhörande arbetsuppgifter. Du har tidigare arbetat med arbetsledande befattning i liknande situationer. Du kommer själv också arbeta som assistent. – Schemaläggning – Inringning av vikarier vid sjukdom – Deltagande i rekryteringsprocess av assistenter och vikarier – Daglig arbetsledning och leda APT (arbetsplatsträffar) Vi kommer självklart alltid stötta dig i dina arbetsuppgifter och tillse att du får kontinuerlig utbildning för dina arbetsledaruppgifter. Vi tillser att alla assistenter får adekvat utbildning och sedan håller vi månatligen handledning med dig och hela teamet. Omfattningen av tjänsten ser vi mellan 75-100% enligt överenskommelse. Till tjänsten söker vår kund en kvinna i sin egen ålder eller gärna äldre.

Övrigt

Lön

Som arbetsledare erhåller du ett lönetillägg utöver din assistentlön. Vi på Jengla erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag.

Anställningsvillkor

Anställningsgrad efter överenskommelse mellan 75-100%

Arbetsplats

Karlskrona

Hos oss på Jengla Omsorg AB tycker vi att assistenterna är vår främsta tillgång. Därför är det självklart för oss att erbjuda relevant utbildning och kontinuerlig handledning för att våra assistenter ska få så bra förutsättningar som möjligt att ge en bra assistans. Mer om Jengla hittar du här.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Therese Waldenborg, Uppdragschef therese@jengla.se 073-39 77 730

Företagets adress

Hjulhamnsgatan 3B Malmö

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Hjulhamnsgatan 3
21134 Malmö

Telefonnummer

040-12 12 11

Sök jobbet senast 31 mars 2017

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. karlskrona@jengla.seAnge referens arbetsledare karlskrona i ämnesraden.