Personlig assistent i Vallentuna/ Täby kyrkby

Personlig assistent i Vallentuna/ Täby kyrkby

Sammanfattning

Kommun: Vallentuna | Yrkesroll: Personlig assistent
22 februari 2017 | Tillsvidare , Deltid (60% – 80%)
Fast månads- vecko- eller timlön | | 20766849

Om dig

*  Du är en empatisk och sansad person som är trygg och stabil. * Du har förmågan att vara följsam och bra på att läsa av assistansavändarens mående. * Du kan ta egna initiativ till aktiviteter och tycker om att vara ute i alla väder. * Du är självständig och ansvarsfull. * Du är humoristisk och lekfull och har mycket energi. * Du har förmågan till ett lågaffektivt bemötande byggt på en humanistisk människosyn.

Din profil

Utbildning

 Socialt arbete och omsorg

 Gymnasial utbildning

Kompetenser

Autism, omsorgserfarenhet

Autismspektrumstörning, specialpedagogik

Aspergers Syndrom, omsorgserfarenhet

Språk

 Svenska

Arbetslivserfarenhet

 Elevassistent:1-2 års erfarenhet

 Vårdare / Arbetshandledare / Boendestödjare:1-2 års erfarenhet

 Undersköterska, hemtjänst och äldreboende:1-2 års erfarenhet

 Personlig assistent:1-2 års erfarenhet

 Ledsagare:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Jengla Omsorg AB söker nu personlig assistent till en 11-årig kille med bland annat autismspektrumtillstånd. Han bor hemma med sin familj och har assistans all vaken tid. Arbetsuppgifter: – Vara uppmärksam på hans mående och vara följsam. – Assistera i alla vardagsbestyr. – Assistera på aktiviteter som till exempel musik och bad -Assistera med att tolka, förklara och förmedla omgivningen. Några av intressena är att åka buss och tåg, bada, göra fruktsallad och andra enklare måltider, musik och vara ute och promenera. KUNSKAP OCH ERFARENHET Har du tidigare erfarenhet av arbete med autism är detta en merit. Likaså om du har arbetat som exempelvis personlig assistent, eller elevassistent till barn tidigare. Ett krav är att du har förmåga att vara lågaffektiv i ditt bemötande och att du har en humanistisk människosyn. – Ickerökare – Utdrag ur belastningsregistret om det blir aktuellt med anställning – LSS Vi kommer att genomföra fortlöpande intervjuer inom kort.

Övrigt

Lön

Ni som personal erbjuds frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag.

Arbetsplats

Vallentuna

Om oss

OM JENGLA OMSORG AB Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalitet, delaktighet och insyn. Jengla Omsorg AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. När vår kund har annan funktionsnedsättning har vi ibland externa utbildare gällande den aktuella diagnosen. Assistans kräver hög personlig professionalitet. Oavsett vem kunden är har vi därför både grundläggande samt fortlöpande utbildning och handledning till våra personliga assistenter. Ni som personal erbjuds frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag. Mer information om Jengla Omsorg hittar du här.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Linda Grann,VD linda@jengla.se 070-252 05 95

Företagets adress

Klarabergsviadukten 70 Stockholm

Postadress

JENGLA OMSORG AB
City Office WTC, Klarabergsviadukten 70
11164 Stockholm

Telefonnummer

070-252 05 95

Sök jobbet senast 22 februari 2017

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. vallentuna@jengla.se Ange referens Vallentuna i ämnesraden.