Personlig assistent till 22 årig kille i Strömstad

Personlig assistent till 22 årig kille i Strömstad

Sammanfattning

Kommun: Strömstad | Yrkesroll: Personlig assistent
12 april 2017
Sommarjobb / feriejobb 6 månader eller längre , Deltid (60% – 80%)
Fast månads- vecko- eller timlön | | 20907271

Om dig

Har du tidigare erfarenhet av arbete med autism är detta en merit. Ett krav är att du har förmåga att vara lågaffektiv i ditt bemötande. Vi söker stabilitet i arbetslaget och kräver också att du är vid god hälsa och har en bra fysik, då killen kan vara väldigt aktiv och behöver assistenter som kan hänga med i hans tempo. Det är viktigt att du inledningsvis kan vara flexibel och tillgänglig för arbetslaget tills rutiner har satt sig. – Icke rökare – Utdrag ur polisens belastningsregister kommer att krävas för tjänsten, så ansök gärna om det redan nu.

Din profil

Utbildning

 Socialt arbete och omsorg

 Gymnasial utbildning

Kompetenser

Autism, omsorgserfarenhet

Autismspektrumstörning, specialpedagogik

Språk

 Svenska

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

 Personlig assistent:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en lugn och stabil vikarie till vårt härliga gäng hos vår 22 åriga kille med flera funktionsnedsättningar. Han bor i egen bostad där han har assistans dygnet runt och till stora delar, under dagen, med dubbelassistans. – Vara uppmärksam på killen mående och vara följsam. – Assistera med hans vardagsbestyr. – Assistera honom på aktiviteter och på daglig verksamhet. Då killen är i stort behov av kända ansikten omkring sig är det viktigt för både honom och dig att du kan hoppa in och jobba med jämna, ganska täta mellanrum så att ni håller er kontakt igång och blir vana vid varandras sällskap.

Övrigt

Lön

Som personal hos Jengla Omsorg erbjuds ni frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, rimlön enligt kollektivavtalet (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag.

Anställningsvillkor

Tjänsten är som inhoppande, löpande vikarie med omgående start. Under hela sommarperioden är jobbet på heltid och till hösten finns goda chanser att kunna fortsätta som vikarie i gruppen.

Arbetsplats

Strömstad

Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalité, delaktighet och insyn. Jengla Omsorg AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Assistans kräver hög personlig professionalitet. Oavsett vem kunden är har vi därför både grundläggande samt fortlöpande utbildning och handledning till våra personliga assistenter.

Kontaktinformation

Företagets adress
Munkerödsvägen 4A Stenungsund

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Hjulhamnsgatan 3
21134 Malmö

Telefonnummer

0768-675 000

Sök jobbet senast 12 april 2017

Vi håller löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden löper ut.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. annika@jengla.seAnge referens Strömstad i ämnesraden.