Personlig Assistent till 55-årig kvinna i Trelleborg

JENGLA OMSORG AB

Personlig Assistent till 55-årig kvinna i Trelleborg

Sammanfattning

Kommun: Trelleborg | Yrkesroll: Personlig assistent
8 februari 2017 | Tillsvidare , Heltid
Fast månads- vecko- eller timlön | | 20737014

Om dig

Vi söker trygga och glada kvinnliga assistenter. Du skall vara stresstålig och ha tålamod att vänta in den tid som krävs för att vår uppdragsgivare skall kunna vara delaktig. Du är en lagspelare och måste vara noggrann och kunna ta till dig och anpassa dig utifrån givna arbetsrutiner och beskrivningar. Då man delvis arbetar två och två krävs stor samarbetsförmåga och att du kan tala obehindrat med både vår uppdragsgivare som dina kollegor på svenska. Du gillar att vara aktiv och hitta på aktiviteter då vår uppdragsgivare åker runt och är delaktig framför allt i sina barnbarns aktiviteter. Du gillar också barn då dom ofta kommer på besök och passar av sina morföräldrar.

Din profil

Utbildning

Hälso- och sjukvård

Gymnasial utbildning

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

Personlig assistent:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett assistansteam som arbetar dygnet runt med delvis dubbelbemanning. Ni finns hela tiden i hennes närhet och stödjer och hjälper henne i sin dagliga livsföring. Hon har MS- och har begränsad möjlighet att vara fysiskt delaktig men är med vid alla hushållsmoment såsom att handla mat, göra ärenden, städa och laga mat. Som assistent är du med vid hygien, på- och avklädnad, matlagning, kommunikation och alla andra livssituationer. Ni går och handlar och lagar mat varje dag. Det är viktigt att du har körkort (rullstolsanpassad bil finns) så Ni kan ta Er till och ifrån olika aktiviteter. Resor och utflykter gör Ni regelbundet.

Övrigt

Lön

Lön efter överenskommelse, avtalsenliga pensioner och tillägg enligt kollektivavtal med Vårdföretagarna. Vi erbjuder också våra anställda omfattande utbildning och handledning samt friskvårdsbidrag.

Anställningsvillkor

Vi söker flera tjänster såväl deltid- som heltid mellan 75-100%. Arbetet är schemalagt med tjänstgöring dag, kväll, natt och helg enligt ett fast rullande schema.

Arbetsplats

Trelleborg

Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalité, delaktighet och insyn. Jengla Omsorg AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi vet att det inte finns några genvägar till hög kvalité inom assistans utan det krävs förutom ett stort engagemang regelbunden utbildning och handledning. Vi lägger därför ned stora resurser på just detta för att våra assistenter skall känna sig trygga i sin yrkesroll och utvecklas både professionellt som privat. Mer info om Jengla Omsorg hittar du på www.jengla.se

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Rickard Grann,Uppdragschef rickard@jengla.se

Företagets adress

Hjulhamnsgatan 3B Malmö

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Hjulhamnsgatan 3
21134 Malmö

Telefonnummer

040121211 

Sök jobbet senast 8 februari 2017

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. ansokan@jengla.se Ange referens Trelleborg City i ämnesraden.