Personlig assistent Katrineholm

Personlig assistent Katrineholm – Sommarjobb – Semestervikariat

Nu letar vi efter dig som vill påbörja sommarjobbet lite smått redan nu och sedan arbeta mer i sommar. Om det fungerar bra finns chanser till förlängning. Vi erbjuder ett arbete som är omväxlande och innehållsrikt, samt utbildningar och handledning som även gör att du utvecklas som person i dina kunskaper och din förståelse. Vår kund är en kille på 12 år med autism, epilepsi och utvecklingsstörning. Din kommande roll som personlig assistent blir att stödja honom i vardagens alla bestyr och äventyr.

Han tycker om att vara ute, att åka på utflykter och att bada.

Du behöver ha följande egenskaper/intressen:

 • Tycka om att vara ute
 • Tycka om att hitta på saker
 • Kunna behålla lugnet i alla situationer
 • Ha en lekfull och glad grundpersonlighet
 • Tycka om att bada
 • Ej allergisk mot pälsdjur
 • Stabil och trygg i dig själv
 • Förståelse för vad det innebär att  ha ett arbete där andra människor är beroende av ens insats.

  Följande erfarenheter är mycket meriterande vid jobbet som personlig assistent Katrineholm:

  Du behöver ha körkort och tillgång till egen bil, dels p.g.a. att familjens bor med  begränsad tillgång till kollektivtrafik men också för att pojken tycker mycket om att åka bil.

  Rekrytering och intervjuer sker löpande. Du bör ha möjlighet att arbeta som timvikarie redan nu samt på schema under sommaren.
  För rätt person finns goda chanser till vidare arbete.

  Om Jengla Omsorg

  Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund (Väst) och Stockholm. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.

  Tjänsten är redan tillsatt! Se alla lediga jobb på Jengla Omsorg?

  personlig assistent Katrineholm