Assistent till kvinna, med MS, i Herrljunga

Nu söker vi en engagerad och driftig kvinnlig assistent till kund boende i Herrljunga.
Du behöver vara lyhörd, lugn och mån om att lära dig kundens specifika behov där kommunikation är en viktig del av jobbet. Du kommer att få jobba i ett positivt, sammansvetsat gäng där vi har trevligt på jobbet. Vi är måna om varandra och om kunden och vi ser jobbet som ett viktigt teamarbete. 

Kvinnan behöver hjälp med alla moment i vardagen, från hygien, mat o omvårdnad till hushållssysslor, kommunikation och sist men inte minst att personalen verkligen ger henne det där lilla extra som sätter guldkant på tillvaron. 

Tjänsten är på 70% och inleds med en provanställning innan den övergår till en tillsvidareanställning på 70%. 

Arbetspassen är både vaken natt, kväll, varannan helg samt vid behov även ibland dagpass. 

Då det medicinska läget är skört ser vi som väldigt viktigt att du är villig att lägga ditt fokus på oss o vår kund och inte har flera extrajobb i utsatta verksamheter där du kan exponeras för onödiga smittor. 

Vi vill helt enkelt att en 70% tjänst ska vara precis vad du vill ha o att du hellre tar ett extrapass hos oss då och då istället för att hoppa runt på olika ställen. 

Har du dessutom erfarenhet av mobil lift, komfortrullstol, hygienstol och andra hjälpmedel som är vanliga vid fysiska funktionsnedsättningar så är det en merit. Skulle du dessutom ha erfarenhet av MS så är det också ett stort plus. 

Tillträde efter överenskommelse. 

Intervjuer hålls löpande så tveka inte att sända in din ansökan via denna länk

Jengla Omsorg är en assistansanordnare med uppdrag i hela landet med kontor i Malmö, Stenungsund, Borås, Stockholm och Säffle. Vi grundades ur ett personligt engagemang att värna och utveckla stöd till personer med funktionsnedsättningar. Verksamheten består i dagsläget av två inriktningar. Huvudverksamheten är att anordna assistans åt våra uppdragsgivare med hög kvalitet vilket skall säkerställas med självbestämmande, transparens, löpande utbildning och handledning. Vår andra verksamhetsgren är att sprida kunskap om NPF, LSS och rättigheter för funktionsnedsatta. Vi erbjuder föreläsningar, utbildningar och handledning till myndigheter, BUP, LSS-verksamheter, anhöriga och assistenter.

Kontaktperson;

Annika Hallberg Juhlin
Uppdragschef
0768-675 000
annika@jengla.se

problemskapande beteende
Foto: Mikael Thieme