Personlig assistans – på dina villkor

Timvikarer assistenter till Kvinna med MS i Danderyd

Timvikarer assistenter till Kvinna med MS i Danderyd

Sammanfattning

Kommun: Danderyd | Yrkesroll: Personlig assistent
8 februari 2017 | Behovsanställning
Fast månads- vecko- eller timlön | | 20737813

Om dig

Vi söker trygga och glada kvinnliga assistenter. Du skall vara stresstålig och ha tålamod. Du är en lagspelare och måste vara noggrann och kunna ta till dig och anpassa dig utifrån givna arbetsrutiner och beskrivningar. Då man delvis arbetar två och två krävs stor samarbetsförmåga och att du kan tala obehindrat med både vår uppdragsgivare som dina kollegor på svenska eller engelska. På grund av allergier krävs total doft och parfymfrihet även dofter från matos och sköljmedel fungerar inte. Du har humor och klarar av rak kritik och du har ett inre lugn men kan agera snabbt när det krävs. På grund av tunga lyft på små ytor krävs att du är både smidig och stark.

Din profil

Utbildning

 Hälso- och sjukvård

 Gymnasial utbildning

Dina arbetsuppgifter

Du kommer ingå i ett assistansteam som arbetar dygnet runt med delvis dubbelbemanning. Ni finns hela tiden i hennes närhet och stödjer och hjälper henne i sin dagliga livsföring. Hon har MS- och har mycket begränsad möjlighet att vara fysiskt delaktig. Som assistent är du med vid hygien, på- och avklädnad, matlagning, kommunikation och alla andra livssituationer.

Övrigt

Lön

Lön och villkor enligt kollektivavtal med vårdföretagarna.

Anställningsvillkor

Vi söker timvikarier som kan hoppa in när ordinarie assistenter är sjuka eller är lediga. På sikt kan vikarietjänster leda till fasta tjänster.

Arbetsplats

Danderyd

Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalité, delaktighet och insyn. Jengla Omsorg AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi vet att det inte finns några genvägar till hög kvalité inom assistans utan det krävs förutom ett stort engagemang regelbunden utbildning och handledning. Vi lägger därför ned stora resurser på just detta för att våra assistenter skall känna sig trygga i sin yrkesroll och utvecklas både professionellt som privat. Mer info om Jengla Omsorg hittar du här.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Rickard Grann,Uppdragschef rickard@jengla.se

Företagets adress

Klarabergsviadukten 70 Stockholm

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Klarabergsviadukten 70
11164 Stockholm

Telefonnummer

08-4100 1080

Sök jobbet senast 8 februari 2017

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. danderyd@jengla.se Ange referens Timvikarier Danderyd i ämnesraden.