Fysiskt aktiv person med härlig glöd

Fysiskt aktiv person med härlig glöd

Sammanfattning

Kommun: Bengtsfors | Yrkesroll: Personlig assistent
Igår, kl 00:00| 8 april 2017
Sommarjobb / feriejobb 11 dagar – 3 månader , Heltid
Fast månads- vecko- eller timlön | | 20868930

Om dig

Du är stresstålig, har ett inre lugn och är mentalt stark. Du tycker om att vara fysiskt aktiv och att vara ute i alla väder. Du skall ha en mycket bra simvana och inte vara rädd för att bada i sjön i alla väder och temperaturer. Du måste vara fullt fysiskt frisk och med god kondition då ni är ute mycket i skog och mark. Du får gärna vara hästvan då det kan förekomma lite hästhantering. Du är empatisk, har en humanistisk människosyn och förmåga att läsa av en annan persons dagsform och behov. Du måste vara helt bekväm med att en sommarstuga verkligen är ett ”annat sätt att leva” för några månader. Du behöver gilla charmen med utedass och avsaknad av rinnande vatten och elektricitet. Har du vana av liknande liv själv är det en merit. Du behöver ha tillgång till egen bil i jobbet och de resor som du gör i samband med jobbet (utöver de vanliga jobbresorna) ersätts alltid med reseersättning. Vi tror att du kanske studerar till sjuksköterska, undersköterska eller liknande samt har ett stort intresse för medicinsk omvårdnad i allmänhet och personer med särskilda behov i synnerhet.

Din profil

Utbildning

 Socialt arbete och omsorg

 Gymnasial utbildning

Språk

 Svenska

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

 Personlig assistent:1-2 års erfarenhet

 Ledsagare:1-2 års erfarenhet

 Undersköterska, vård- o specialavd. o mottagning:1-2 års erfarenhet

 Elevassistent:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en engagerad och nyfiken personlig assistent till en elvaårig tjej boende med sin familj i sommarbostaden i Bengtsfors. Något enstaka arbetspass kan arbetsplatsen även vara i familjens ordinarie bostad i Tveta utanför Säffle. Flickans intresse är att vara nere vid sjön, både i och vid sidan av vattnet, vara ute i naturen på långa upptäcksfärder med sina assistenter, titta på film och rida. Hon gillar att gå/springa långa sträckor i skogen och är mycket fysisk aktiv vilket kräver personer som gillar att röra sig. Vidare är arbetsuppgifterna att finnas i hennes närhet och hjälpa henne med de vardagliga bestyr som rör henne. Då det Inte finns något talat språk kommunicerar man med hjälp av pekkartor och enstaka tecken. I övrigt kan det vara andra aktiviteter under dagen. Som assistent följer man även med på familjens semesterresor och om det förekommer sjukhusvistelser. Förutom diagnoser inom NPF-området har flickan kraftig epilepsi som kräver omfattande medicinering och tillredning av specialkost. Assistenterna ansvarar för att ge medicin fyra gånger per dygn samt att ge brytmedicin vid behov. Hon har knapp och sondmatas. Blodprov skall tas regelbundet för att ha koll på ketoner och blodsocker samt att sätta in behandling vid felaktiga värden. Idag ingår ketogen kost som en del av medicineringen. Flickan har dubbelassistans stora delar av dygnet och du kommer ingå i ett assistansteam med totalt tio assistenter. Jobbet innebär ibland stora utmaningar och du måste vara stresstålig, ha ett inre lugn och vara mentalt stark. Samtidigt får du ett spännande och utvecklande arbete och du stöttas alltid av dina arbetskollegor.

Övrigt

Lön

Ni som personal erbjuds frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag. Mer information om Jengla Omsorg AB finns på www.jengla.se

Anställningsvillkor

Semestervikariat över hela sommarlovet med goda möjligheter att få fortsätta som extrapersonal under hösten.

Arbetsplats

Bengtsfors

Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalitet, delaktighet och insyn. Jengla Omsorg AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. När vår kund har annan funktionsnedsättning har vi ibland externa utbildare gällande den aktuella diagnosen. Assistans kräver hög personlig professionalitet. Oavsett vem kunden är har vi därför både grundläggande samt fortlöpande utbildning och handledning till våra personliga assistenter.

Kontaktinformation

Företagets adress

Munkerödsvägen 4A Stenungsund

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Hjulhamnsgatan 3
21134 Malmö

Telefonnummer

040121211

Sök jobbet senast 8 april 2017

Intervjuer hålls löpande och vikariatet kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. annika@jengla.se Ange referens Bengtsfors i ämnesraden.