Sommarjobba och få betald utbildning!

Vill du sommarjobba eller söker mer långvarigt arbete? Vill du samtidigt få kompetensutveckla dig inom autism, LSS och frågor som rör personlig assistans?

Att även sommarvikarier får utbildning ser vi som viktigt. När du börjar arbeta hos oss som personlig assistent till kund med autism får du inte bara vår 4 timmar introduktionsutbildning om LSS och personlig assistans får även en introduktionsutbildning på 3 tillfällen om autismspektrumtillstånd. Där går vi igenom:

  • Diagnoskriterier och underliggande svårigheter
  • KASAM och rollen som personlig assistent – att vara sammanhangsassistent
  • Kommunikativ assistans
  • Anpassningar och lågaffektivt bemötande
  • Lågaffektivt bemötande

Våra utbildningar får du betalt för och för Sydregionen sker de på vårt kontor i Malmö. Vi tror att det fysiska mötet där du träffar andra personliga assistenter är viktigt för dig och din kompetenshöjning.

Läs mer om våra utbildningar här och observera att fler datum kommer: assistans individ

Introduktionskurs Malmö 2018 06 19

AST I Malmö 2018 06 07

AST II Malmö 2018 06 14

AST III Malmö 2018 06 21

Jengla Omsorg ABs sydregion söker personliga assistenter i:

Malmö

Dalby

Tomelilla

Örkelljunga

Hjärup

Teckomatorp

Yngsjö

Trelleborg

Observera att några av tjänsterna går att kombinera för rätt person! Gemensamt för tjänsterna är att man behöver vara stabil och trygg i sig själv, med stor empatisk inlevelseförmåga och samtidigt nära till humor. Tidigare erfarenhet är ett plus men oftast inte ett krav. Körkort är för en del tjänster ett krav.

Gå in på https://www.jengla.se/att-vara-personlig-assistent/lediga-jobb/ och sök den tjänst du är intresserad av. Men skynda dig då de tillsätts så fort rätt sökande har hittats!

Varmt välkommen med din ansökan!