Personlig assistent i Stockholm

Personlig assistent i Stockholm

Sammanfattning

Kommun: Stockholm | Yrkesroll: Personlig assistent
9 mars 2017 | Tillsvidare , Deltid (60% – 80%)
Fast månads- vecko- eller timlön | | 20802599

Om dig

Jag söker dig kvinna som är varm, vänlig och mänsklig och som vill arbeta hos mig, en funktionshindrad kvinna i innerstaden, som behöver hjälp med det mesta i min vardag. Jag söker dig som har ett stort och brinnande intresse för att laga vegetarisk/vegansk mat. Kanske är du också intresserad av alternativ hälsa och rawfood. Jag har hög integritet och därmed behöver du vara bra på att höra och läsa av mina gränser. Du måste alltså vara proffs på att förhålla dig till att du är i någon annans hem. Du vet när du ska stiga fram och du vet när du ska hålla låg profil. I övrigt röker du inte och du har ingen allergi mot djur (tvärtom så gillar du djur och har gärna erfarenhet av hundar). Du har en i grunden ljus och positiv livssyn och tar inte med dig dina egna problem hem till mig. Det är också viktigt att veta med sig att man inte har några svårigheter med att fortlöpande utföra sedvanliga göromål i ett hushåll, som exempelvis att städa. Du passar tider, har lätt för att kommunicera vem du är i en jobbrelation och skapar därmed en trygg bas mellan oss. Det är också en nödvändighet att du tycker om barn! Maila gärna ditt CV och berätta lite om dig själv så hör jag eventuellt av mig. Hör du inget är du tyvärr inte den jag söker. Arbetstiderna kommer vi delvis överens om. Men om du föredrar att arbeta längre pass i veckorna är det av godo. (Denna tjänst rör ej helgjobb.) Välkommen med din ansökan. Eftersom det finns ett barn under 18 år i hushållet krävs utdrag ur belastningsregistret vid en anställning.

Din profil

Utbildning

 Socialt arbete och omsorg

 Gymnasial utbildning

Språk

 Svenska

 Engelska

Arbetslivserfarenhet

 Personlig assistent:1-2 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är att assistera mig med det mesta i vardagen. Exempel på arbetsuppgifter är matlagning och sedvanliga göromål i ett hushåll som exempelvis städning. Arbetsplatsen är först och främst mitt hem men det kan också innebära att du assisterar mig vid exempelvis vårdbesök.

Övrigt

Arbetsplats

Stockholm

Om oss

Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalitet, delaktighet och insyn. Jengla Omsorg AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. När vår kund har annan funktionsnedsättning har vi ibland externa utbildare gällande den aktuella diagnosen. Assistans kräver hög personlig professionalitet. Oavsett vem kunden är har vi därför både grundläggande samt fortlöpande utbildning och handledning till våra personliga assistenter. Ni som personal erbjuds frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag. Mer information om Jengla Omsorg AB hittar du här.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Linda Grann,VD linda@jengla.se 070-252 05 95

Företagets adress

City Office WTC, Klarabergsviadukten 70 Stockholm

Postadress

JENGLA OMSORG AB
City Office WTC, Klarabergsviadukten 70
10724 Stockholm

Telefonnummer

040-12 12 11

Sök jobbet senast 9 mars 2017

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. stockholm@jengla.seAnge referens Stockholm i ämnesraden.