Världens mysigaste jobb

Världens mysigaste jobb

Sammanfattning

Kommun: Kungälv | Yrkesroll: Personlig assistent
13 februari 2017 | 6 månader eller längre , Deltid (60% – 80%)
Fast månads- vecko- eller timlönb| | 20750717

Om dig

Nu söker vi en mjuk och behaglig person som vill ta plats i en varm och positiv familj som bor i Kode. Du kommer att jobba som personlig assistent åt deras dotter/lillasyster som är 10 år och som har flera funktionsnedsättningar bl.a. autism och epilepsi. Du måste vara självgående och ansvarstagande samt ha ett öppet sätt för att passa för jobbet. Har du tidigare erfarenhet av autism, utvecklingsstörning eller epilepsi är det meriterande men personkemin och hur du och flickan trivs med varann kommer ändå vara det avgörande. Då familjen bor långt från kommunala färdmedel behöver du ha både körkort och tillgång till egen bil. Tjänsten är ett vikariat med start i mars (introduktion under sista delen av februari). Vikariatet löper sedan över sommaren och stora möjligheter att få fortsätta din anställning hos Jengla efter vikariatets slut är mycket goda.

Din profil

Utbildning

 Gymnasial utbildning

Kompetenser

Autism, omsorgserfarenhet

Autismspektrumstörning, specialpedagogik

Språk

 Svenska

Körkort

B

Dina arbetsuppgifter

Du skall assistera flickan där hennes funktionsnedsättningar begränsar henne. Det kan vara allt från att ordna ett mellanmål till att planera och genomföra en utflykt eller bara finnas där som ett absolut stöd och trygghet. Du måste ha barnasinnet kvar och lätt för att leka och busa. Den här flickan är mjuk och kramgo och gillar att vara mycket ute i friska luften. Att gå till havet och kasta sten, hoppa studsmatta, leka i sandlådan eller med vatten är några av hennes favoritsysslor. Som assistent måste du kunna ta eget ansvar i jobbet ihop med flickan. Att kunna läsa av hennes mående är en viktig del av arbetet samt att kunna anpassa aktiviteter och utmaningar efter hennes dagsform. I jobbet ingår också att kunna följa med på planerade resor med familjen. Du kommer att ingå i ett assistansteam på totalt 5 personer och löpande handledning samt utbildning är obligatoriska delar i din anställning.

Övrigt

Lön

Utöver timlönen betalas också ob-tillägg enligt avtal (Vårdföretagarna) semesterersättning samt friskvårdsbidrag.

Anställningsvillkor

Vikariatet löper från mars – augusti och stora chanser finns att kunna fortsätta inom företaget även efter sommaren. För att vara redo att tillträda i mars behövs också en långsam introduktion under de sista veckorna i februari.

Arbetsplats

Kungälv

Om oss

Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalité, delaktighet och insyn. Jengla Omsorgs AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. När vår kund har annan funktionsnedsättning har vi ibland externa utbildare gällande den aktuella diagnosen. Assistans kräver hög personlig professionalitet. Oavsett vem kunden är har vi därför både grundläggande samt fortlöpande utbildning och handledning till våra personliga assistenter. Mer information om Jengla Omsorg AB hittar du här.

Kontaktinformation

Företagets adress

Munkerödsvägen 4A Stenungsund

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Hjulhamnsgatan 3
21134 Malmö

Telefonnummer

0768-675 000

Sök jobbet senast 13 februari 2017

Är du den sista pusselbiten som saknas i vårt härliga gäng? Då ska du skynda dig att sända in din ansökan till oss. Intervjuer hålls löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. annika@jengla.se Ange referens Världens mysigaste jobb i ämnesraden.