Mindfulness för LSS – personal 18 december

Välkommen till workshops i mindfulness hos Jengla Omsorg!

Mindfulness i arbetslivet kan vara en viktig del för att vara mer närvarande och studier visar på bland annat minskad stress och bättre fokus och förmåga att prioritera. Arbetar du med människor inom till exempel LSS så är just närvaro och att kunna bibehålla lugn och förmåga att kunna vara i nuet av stor betydelse också för hur väl du lyckas med ditt uppdrag. 

Medvetenheten ökar om stress och risk för psykisk ohälsa hos personer med funktionsnedsättningar. Vi måste då också vara medvetna om vår egen stress och hur vi hanterar den.

Välkommen till workshops i mindfulness då du får lära dig mer om stress, stresshantering och hur vi genom att arbeta med oss själva också arbetar på att vårt bemötande är byggt på respekt och acceptans.

Under fem tillfällen talar vi om och har övningar utifrån de olika attityderna inom mindfulness. Varje tillfälle innehåller kroppsscanning, olika meditationer och mindful eating.

Första tillfället är 18 december kl. 17.00 – 20.00 då många av oss behöver mindfulness som mest inför julens verkliga och inbillade måsten. Fokus kommer vara på attityderna att inte sträva och acceptans.

Du kan komma en gång eller flera gånger. Om du är anställd på Jengla Omsorg så anmäl dig till din uppdragschef senast två veckor före. Fika ingår och vi har yogamattor och filtar. Klä dig bekvämt. För dig som inte arbetar på Jengla Omsorg, anmäl dig till Linda på linda@jengla.se

För vem: Personal inom LSS verksamhet och anhöriga

När: 18 december, 22 januari, 12 mars, 16 april och 21 maj kl. 17.00 – 20.00

Plats Jengla Omsorgs kontor på Hjulhamnsgatan 3b i Malmö.

Mindfulnessinstruktör: Linda Grann

Pris: 300 kr inkl. moms/gång. Gratis och förtur för anställda inom Jengla Omsorg

Inbjudan som PDF: Mindfulness Malmö 20171218

Begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller.

Varmt välkommen!

Nästa tillfälle är måndag 18 december kl. 17.00 – 20.00.