Personlig assistans – på dina villkor

Personlig assistent till 24-årig tjej i Lilla Edet

JENGLA OMSORG AB

Personlig assistent till 24-årig tjej i Lilla Edet

Lilla Edet|Personlig assistent
31 oktober 2016| 2 december 2016 | Tillsvidare ,Heltid| Fast månads- vecko- eller timlön| 4| 20608240

Om dig

Det är viktigt att du inledningsvis kan vara flexibel och tillgänglig för arbetslaget tills rutiner har satt sig. Du har naturligtvis empatisk förmåga och framstår som en sansad person. I ditt arbete är du självständig och tar ansvar. Att du kan arbeta lågaffektivt i ditt bemötande ser vi som en självklarhet.

Din profil

Kompetenser

Autism, omsorgserfarenhet

Körkort

B

Dina arbetsuppgifter

Jengla Omsorg AB söker nu personliga assistenter till en social och aktiv 24-årig tjej med flera funktionsnedsättningar. Hon bor hemma med sin familj och hon har assistans dygnet runt och till vissa delar, vissa dagar, med dubbelassistans. Arbetsuppgifter: – Vara uppmärksam på hennes mående och vara följsam. – Assistera henne med hennes vardagsbestyr. – Assistera henne på aktiviteter och följa med på daglig verksamhet. -Assistera henne med att tolka, förklara och förmedla omgivningen. KUNSKAP OCH ERFARENHET Har du tidigare erfarenhet av arbete med autism är detta en merit. Ett krav är att du har förmåga att vara lågaffektiv i ditt bemötande. Övriga krav: Vi söker stabilitet i arbetslaget och kräver också att du är vid god hälsa samt ser denna anställning som varaktig under flera år. Du behärskar svenska i tal och skrift. – Körkort: B – Ickerökare – Utdrag ur belastningsregistret om det blir aktuellt med anställning – LSS Vi kommer att genomföra fortlöpande intervjuer. PERSONLIGA EGENSKAPER Det är viktigt att du inledningsvis kan vara flexibel och tillgänglig för arbetslaget tills rutiner har satt sig. Du har naturligtvis empatisk förmåga och framstår som en sansad person. I ditt arbete är du självständig och tar ansvar.

Övrigt

Lön

Ni som personal erbjuds frihet under ansvar, möjlighet till individuell utveckling, timlön enligt gällande kollektivavtal (Vårdföretagarna) samt friskvårdsbidrag. Mer information om Jengla Omsorg AB finns på jengla.se

Anställningsvillkor

Tillsvidare 50-100% enligt överenskommelse. Arbetstiderna är dag- och kvällspass alla veckans dagar. Enstaka nätter kan förekomma. I framtiden kan natt komma att bli aktuellt i tjänsten. Vi arbetar efter ett rullande schema. Tillträde 1 december.

Arbetsplats

Lilla Edet

Kort om JENGLA OMSORG AB

Jengla Omsorg är en privat anordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela landet. Företaget grundades 2012 ur ett personligt engagemang att bedriva assistans med hög kvalitet, delaktighet och insyn. Jengla Omsorg AB:s spetskompetens är neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. När vår kund har annan funktionsnedsättning har vi ibland externa utbildare gällande den aktuella diagnosen. Assistans kräver hög personlig professionalitet. Oavsett vem kunden är har vi därför både grundläggande samt fortlöpande utbildning och handledning till våra personliga assistenter.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Annika Hallberg Juhlin,Uppdragschef annika@jengla.se 0768675000

Företagets adress

Munkerödsvägen 4A Stenungsund

Postadress

JENGLA OMSORG AB
Hjulmansgatan 3B
21134 Malmö

Telefonnummer

040121211

Sök jobbet senast2 december 2016

Arbetsgivaren vill att du skickar din ansökan via e-post. annika@jengla.seAnge referens Personlig assistent Lilla Edet i ämnesraden.